Eşanjör Projelendirme Programı v2.0 – Yenilikler
Eşanjör Projelendirme Programı’nda bazı yenilikler yaparak, v2.0 sürümüne geçiş yaptım. Şuanki sürüm, eski sürüme göre çok daha hızlı ve doğru çalışıyor.
En önemli güncellemelerden biri, kullanılan if/else döngülerinin yarı yarıya azaltılması oldu. Böylece Kd değeri bulunurken yapılan iterasyon işleminde, ciddi derecede hızlanma elde edilmiş oldu. Ayrıca çıktı formatı değiştirilerek, daha yakın sonuçlar elde edilmesi sağlandı. Yeni sürüm ile kd hesabı milyarda bir hata ile hesaplanabilmekte. Ayrıca işlem sonuçlarının daha iyi okunabilmesi için disp komutlarıyla, işlem sonucunda çıktılar eklendi. Bununla birlikte artık her formülde, sonucunu alacağınız değerin birimlerini görebilmektesiniz.
Tags: eşanjör programı, ısı değiştirici programı, matlab eşanjör, matlab ısı değiştiricisi
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.



Leave a Reply